Inspirerande med Forskning & Innovation!!

Strax innan semestern, bestämde jag mig för en ny inriktning, från små uppdrag hos flera kunder till något större projekt med färre kunder.  Mitt i min tanke att ändra inriktning, dök ett fantastiskt roligt projekt upp, som jag faktiskt fick direkt! På Sveriges forskningsinstitut!

Det innebar samtidigt att jag fick avbryta ett par kund-samarbeten vilket naturligtvis alltid är tråkigt. Men jag är glad att jag gjorde det för att jag tror att det var bäst för både för den nya och den ”gamla” kunden samt även för mig själv!

Jag vill kunna gå in helhjärtat med mina kunder för att skapa hållbara förbättringar och få så stor utväxling framåt som möjligt…

..samt nå de där målen som ibland känns omöjliga till en början. Det är inspirerande!!

Innan jag startade på mitt nya projekt, avslutad jag en del mindre uppdrag tex:

 • Projektledarutbildningar på Stena Line

  • Spännande verksamhet med fokus på innovation och utveckling!
 • Förbättringsarbete och Workshop på NOWA Kommunikation

  • I syfte att inspirera till ständiga förbättringar och effektiva samarbeten.
 • Processförbättringsarbete inom Support-avdelning

  • Vi tog gemensamt fram förutsättningar för nytänk och förbättrade arbetssätt framåt.
 • Projektledarutbildningar genom Lexicon

  • För både Arbetsförmedlingen och andra verksamheter.

Och mitt i semestern fick jag reda på att:

Kvadrat vann ramavtal med Kammarkollegiet som jag var Upphandlingsgeneral för, vilket var extremt roligt!

Nu arbetar jag som projektledare på RISE inom HR för att genomföra nuläges- och behovsanalys, samt ta fram nya koncerngemensamma arbetssätt. Oerhört spännande att arbeta på RISE, som är Sveriges oberoende forskningsinstitut och innovationspartner.

I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar RISE till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

Det är faktiskt lika spännande som det låter! Fantastiskt skickliga människor som jag har förmånen att arbeta tillsammans med. Och miljön på Lindholmen i Göteborg bara kokar av innovation och utveckling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *