Projekt upphandling

Många som vet vad det innebär, ger mig en lätt suck. Jag har nyligen arbetat med att svara på en gigantisk upphandling. Jag förundras faktiskt också över hur mycket dokument som begärs in och om all den text jag skrivit verkligen läses av någon. Eller skummas det bara igenom? Oavsett, jag har lärt mig något nytt och det är alltid spännande!

Det gäller att ha ordning och reda samt en enkel och tydlig struktur. Konsten är väl att exakt svara på frågan (varken mer eller mindre), att verkligen få med allt som efterfrågas och samtidigt inte över-arbeta. Jag tycker vi som arbetade med upphandlingen lyckades bra med det!

Nu hoppas jag bara att vi får det nya ramavtalet på de områden som vi har lämnat in!

Det här handlar ju också om effektiva processer. Om du vill veta mer om det, läs mer här!

/Josefin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *