Avtal mellan Lexicon och Buraas

Känns fantastiskt roligt att ha skrivit under ett avtal med Lexicon! Jag arbetar som lärare och undervisar i ämnen som tex Personlig effektivitet och Förbättringsprojekt. 

Lexicon är Sveriges största privatägda utbildningsgrupp. Sedan 1979 har de framgångsrikt utbildat människor och erbjudit konsulttjänster med Sveriges största bredd av kompetens till företag och andra organisationer.

Förutom ”Personlig effektivitet”, kommer jag att undervisa i tex Projektledning. Personlig effektivitet är mer aktuellt än någonsin. Jag träffar bekant efter bekant, som har stressrelaterade symptom och har känslan att inte få ihop sin vardag. Att bli personligt effektiv är en hjälp på vägen till ett sundare förhållningssätt och välmående!

Det är otroligt inspirerande att vara en leverantör i ett så spännande företag som Lexicon. Jag fick dessutom möjlighet att träffa anställda och andra utbildningskonsulter på en trevlig julpyssel- och matlagningskväll i förra veckan. Ser fram emot att samarbeta med dem  – inte bara på pysselbordet!

/Josefin

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *